Παρουσιάστρια της έκθεσης «EROTICA» Ελληνίδα πολυσυζητημένο μοντέλο

Τo μεγαλύτερο φεστιβάλ με θέμα την ερωτική διάθεση και συμπεριφορά των κατοίκων της πόλης επιστρέφει! Ακόμα πιο εντυπωσιακό, έτοιμο να ανεβάσει τη λίμπιντό μας στα ύψη μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.
Αθωότητα και λαγνεία σε ένα μοναδικό non stop τετραήμερο αισθησιασμού, με κεντρικό πρόσωπο τη την Ilona Staller, κατά κόσμον Cicciolina, η οποία δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Erotic Art Festival 2016 και έρχεται στην Αθήνα προκείμενου να γνωρίσει από κοντά το πιο ερωτικό κοινό στον πλανήτη!

 

Οι πόρτες του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου (Tae Kwon Do) ανοίγουν την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 18:00 και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το αθηναϊκό κοινό, ενώ την παρουσίαση του Festival έχουν αναλάβει η Εύη Αδάμ και η Τζέιν Σαμπανίκου, οι οποίες υπόσχονται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Την εν λόγω έκθεση είχε παρουσιάσει και πέρυσι το γνωστό μοντέλο, που είχε προκαλέσει την αντίδραση και το ξέσπασμα μέσω δηλώσεων του πρώην συζύγου και πατέρα των δυο κορών τους, Λάμπη Λιβιεράτου. Τότε το μοντέλο του είχε απαντήσει, πώς η δουλειά δεν είναι ντροπή, και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βγάλει τα ως προς τον ζην της ίδιας και των παιδιών της.

lllllppppp

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα