«Παρτενοπέι» στα 34!

Αυτή κι αν είναι είδηση. Δημοσίευμα από την Ιταλία θέλει τη Νάπολι να ασχολείται με την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, επειδή υπάρχει κενό στο δεξί άκρο της επίθεσης (η ομάδα παίζει 4-3-3) και ο Έλληνας επιθετικός θεωρείται ιδανική εφεδρική λύση για έξι μήνες, καθώς είναι οικονομική περίπτωση και διαθέτει και εμπειρία.

Ο Σαλπιγγίδης έχει αγωνιστεί σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, ενώ έχει παίξει και έχει πρωταγωνιστήσει σκοράροντας σε μεγάλα τουρνουά με την Εθνική μας ομάδα, αλλά μία μετεγγραφή στα 34 του στο Καμπιονάτο θα ήταν σίγουρα το κάτι άλλο! Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει ακούσει τίποτα και πως δεν υπάρχει προφανώς κάποια επαφή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι Ιταλοί αποκλείεται να σκέφτονται τον Έλληνα ως λύση εξαμήνου. Άλλωστε, αν υπάρχει κενό στο ρόστερ, υπάρχει κενό, αυτό δεν αλλάζει και εδώ που τα λέμε, ο πιο ταιριαστός ρόλος του Σαλπιγγίδη είναι αυτός του δεξιού εξτρέμ.

Ο Δημήτρης κάνει ατομικές προπονήσεις, είναι γνωστό πως είναι επαγγελματίας και κάνει καλή ζωή και προφανώς μπορεί να παίξει 20 και 30 λεπτά ως αλλαγή ακόμη και στο Καμπιονάτο. Πρέπει να σημειωθεί πως η Νάπολι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και πριν από δύο χρόνια, όταν είχε αποκτήσει για έξι μήνες τον ελεύθερο (34χρονο τότε) Αντουάν Ρεβεγιέρ επειδή είχε δημιουργηθεί κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, μία κίνηση που τότε είχε θεωρηθεί απονενοημένη, αλλά τελικά ο Γάλλος όχι μόνο βοήθησε σημαντικά (18 συμμετοχές), αλλά κέρδισε με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμη συμβόλαιο (στη Σάντερλαντ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα