Παρών και ο Μπεργκ

Τι κι αν είχε λίγες μέρες άδεια ακόμα λόγω του ότι είχε και υποχρεώσεις με την Εθνική Σουηδίας; Ο Μάρκους Μπεργκ έδωσε το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν και υποβλήθηκε όπως και οι υπόλοιποι στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ώστε να ξεκινήσουν να υποβάλλονται ανά γκρουπ σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.
Στη συνέχεια μετέβησαν ανά γκρουπ στην Παιανία, στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, όπου έκαναν εργομετρικά τεστ.

Ο Νταβίντ Μέντες απουσίασε από την «πρώτη» και η ενσωμάτωσή του θα γίνει την Κυριακή, με τον Ολλανδό να υποβάλλεται σε εξετάσεις μαζί με κάποιους ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Αυτό δεν συνέβη όμως με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός παρά το γεγονός ότι είχε λίγες ημέρες άδεια ακόμη λόγω των υποχρεώσεων που είχε με τη Σουηδία έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο.

Ο Μπεργκ είχε επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να εξαντλήσει την άδεια του και θα βρεθεί κανονικά στο Κορωπί σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα