Παρ’ ολίγον νέα τραγωδία στο Μενίδι. Σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μενίδι, που στοίχισε τη ζωή του 11χρονου Μάριου  κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο σχολείο του, και παρά τα υποτιθέμενα μέτρα και τις βαρύγδουπες εξαγγελίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή, λίγο έλειψε να θρηνήσουμε την Κυριακή και δεύτερο αθώο θύμα.

Αυτή τη φορά αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της. Μάλιστα σύμφωνα με τη θεία της 14χρονης, η σφαίρα χτύπησε πίσω ακριβώς από το σημείο που βρισκόταν η μικρή, η οποία – ευτυχώς- μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή, και δεν τραυματίστηκε κυριολεκτικά από θαύμα.

Οι Αστυνομικοί ερευνούν από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, το πρωί της Δευτέρας όμως υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση, καθώς ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης θα εποπτεύει την έρευνα.

Η υπόθεση κρίνεται από τις Αρχές ιδιαίτερα σοβαρή και για το λόγο αυτό έχει ζητήσει να ενημερώνεται προσωπικά ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα