Πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια στο Survivor 2;«Χρυσάφι» στα πόδια της

Ο Τούρκος παραγωγός, ο Acun Ilicali προσπαθεί να στείλει την Πάολα στον δεύτερο κύκλο του Survivor, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, Spirto.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Spirto, ο μεγάλος καημός του Τούρκου παραγωγού είναι η Πάολα και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να εξασφαλίσει το “ναι” της. Το εγχείρημα είναι χωρίς αμφιβολία πάρα πολύ δύσκολο, όμως ο Acun Ilicali δηλώνει αποφασισμένος να στείλει την Πάολα στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που κατάλαβε και η ίδια η τραγουδίστρια στην πρόσφατη επαφή της με τον Τούρκο παραγωγό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες λοιπόν, έχει στα χέρια της μια πρόταση-μαμούθ για να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι επιβίωσης. Μια πρόταση που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί. Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια αιφνιδιάστηκε από την πρόταση. Ο αιφνιδιασμός έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν είδε το ποσό που της πρόσφερε ο Acun Ilicali.
Οι ενδοιασμοί της Πάολας όμως είναι πολλοί . Αν και το ποσόν ήχησε δελεαστικά στα αυτιά της, οι νυχτερινές εμφανίσεις που έχει  προγραμματίσει ήδη για τον χειμώνα, λειτουργούν ως ανασταλτικός παράγοντας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα