ΠΑΣΟΚ: “Ελπίδα πουλούσαν, λεπίδα εννοούσαν»

Ολομέτωπη είναι η επίθεση που κάνει το ΠΑΣΟΚ μέσω ανακοίνωσης του με αφορμή τα επίσημα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων  σχετικά με τα ληξιπρόθεσμα.

«Είναι υπάκουοι στους δανειστές, άτεγκτοι με τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη. Ανίκανοι στην παραγωγή πλούτου, ικανοί στην υφαρπαγή του χάριν των πλεονασμάτων για τα οποία επαίρονται. Ελπίδα πουλούσαν, λεπίδα εννοούσαν», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ότι οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και η ετυμηγορία τους θα είναι πολύ σκληρή για τον κ. Τσίπρα και τους συνεργούς του.

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και το Δημόσιο ξεπέρασαν ήδη τα 100 δισ. ευρώ και πως ένας στους δύο φορολογούμενους αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους του, ενώ οι κατασχέσεις, κυρίως τραπεζικών λογαριασμών, έφτασαν τις 1.000 την ημέρα και έχουν επιβληθεί σε πάνω από 1.000.000 φορολογούμενους στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. «Το σημαντικότερο όμως», προσθέτει, «είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα αναθεωρεί κάθε 3 μήνες προς τα κάτω τους αναπτυξιακούς στόχους καταδικάζοντας την ελληνική κοινωνία σε φτωχοποίηση».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα