Παταγώδης αποτυχία η μυστική επιστροφή των παικτών του Survivor

Xαμός τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για τους παίκτες του Survivor οι οποίοι επέστρεψαν από τη Δομινικανή Δημοκρατία μέσω Γερμανίας.

Το φαν κλαμπ του Κώστα Αναγνωστόπουλου δημιούργησε πανικό στην αίθουσα αφίξεων κι έτσι έγινε αισθητή η παρουσία των παικτών. Οι άνθρωποι της παραγωγής προσπαθούσαν μάταια να τους τραβήξουν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Τελικά, τους έβαλαν σε ένα βανάκι κι έφυγαν για άγνωστο προορισμό, προκειμένου σήμερα να λάβουν μέρος στο πρώτο ζωντανό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης, καθώς θα ακολουθήσουν ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός. Έτσι, απέτυχε παταγωδώς το σχέδιο μυστικής επιστροφής των παικτών στην Ελλάδα κι έγιναν όλοι ιδιαίτερα αντιληπτοί στον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος θα τεθούν σήμερα στην κρίση του κοινού και ο ένας από τους δύο θα πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Άλσος Βείκου. Να αναφέρουμε ότι ήδη στον ημιτελικό είναι ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που είχαν κερδίσει την ασυλία του κοινού. Αποθεώθηκε από πολλούς γνωστούς του που βρέθηκαν εκεί για να τον περιμένουν ο γνωστός και ως “μισθοφόρος”, ενώ αγνώριστος παρουσιάστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που πολλοί τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα