«Πατατάκια και Selfie Sticks στο σπίτι!»

Τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε αργούν ακόμη, καθώς η σειρά ξεκινά σε ένα δεκαήμερο, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλει να προετοιμάσει το έδαφος από τώρα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ και σύντομα ηγέτης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανήρτησε το δικό του μήνυμα ενόψει των δύο (ίσως και τριών) αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΟ Superfoods μπροστά στο κοινό του με αντίπαλο τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σε μία προσπάθειά του να εξηγήσει πως τα συγκεκριμένα ματς κρίνουν πολλά και πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν μπροστά σε μία πραγματικά καυτή ατμόσφαιρα που θα τους οδηγήσει στην πρόκριση, απαίτησε από τον κόσμο που θα πάει στο ΟΑΚΑ να μη μασουλάει πατατάκια, ούτε να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά να είναι στην «τσίτα» και προφανώς να φωνάζει διαρκώς για την ομάδα του.

Ο Γιαννακόπουλος δεν υπήρχε λόγος να απευθύνει μία τέτοια ντιρεκτίβα, καθώς ο κόσμος του ΠΑΟ θα γεμίσει το ΟΑΚΑ και 18.000 οπαδοί πάντα δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο ήθελε μάλλον να «πωρώσει» ακόμη περισσότερο εκείνους τους φιλάθλους που θα θελήσουν να πάνε στο «Nick Gallis».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα