ΠΑΤΟΥΛΗΣ: “Δεν μπορούμε να ξεπουλήσουμε την ψυχή και την ιστορία μας”

Μήνυμα ότι ο Έλληνας που έχει υποστεί «την υποθήκη της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, το ξεπούλημα των λιμανιών του, τους πλειστηριασμούς του σπιτιού του» δεν θα ανεχθεί «το ξεπούλημα της ψυχής και της ιστορίας» έστειλε μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα είναι ένας από τους ομιλητές  στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία.
«Ερχόμαστε να ενωθούμε για μια φορά πέρα από μικροκομματικές απόψεις για να κρατήσουμε τις αξίες του Ελληνισμού για τις οποίες θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας. Ποτέ εμείς δεν κρυφτήκαμε. Και το 2015 ταχθήκαμε με το πλευρό των δυνάμεων του ευρωπαϊκού τόξου» είπε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Απαντώντας σε όσους μιλούν επικριτικά για όσους συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής είπε ότι «ίσως να είναι φωνές που δεν έχουν ζυγίσει όλα τα πράγματα. Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα δεν της αξίζει. Εμείς θέλουμε μια σαφή άποψη:  Γιατί αυτή η βιασύνη; Γιατί δεν δημιουργούνται οι συνθήκες που πρέπει ώστε να αφαιρεθεί ο αλυτρωτισμός από το Σύνταγμα και η Ελλάδα να τιμήσει όλους όσοι θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα Ελλάδα;» συνέχισε ο κ. Πατούλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα