Πεδουλάκης: «Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά»

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε τη νίκη στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Έλληνας προπονητής παραδέχτηκε ότι η ομάδα του είναι ανώτερη ποιοτικά αλλά πρέπει οι παίκτες του να αποδώσουν ανάλογα ώστε να προκύψει το θετικό αποτέλεσμα.

«Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε. Επιβάλλεται να νικήσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας παίρνει ενέργεια από την άμυνα του, φεύγει στον αιφνιδιασμό, πάει μέχρι το καλάθι. Βρίσκει ρυθμό μέσα από αυτό με τους παίκτες του να μάχονται συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Δικός μας οδηγός, όμως, πρέπει να είναι το πρώτο ματς στη Σερβία γιατί εκεί είχαμε μπει αρκετά σοφτ στο ξεκίνημα, αλλά βελτιώσαμε την άμυνά μας στη συνέχεια και πήραμε τη νίκη. Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά. Τα παιδιά θα είναι εκεί που πρέπει να είναι. Στο ύψος των απαιτήσεων», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και συνέχισε αναφερόμενος στον τραυματισμό του Νίκου Παππά:

«Ο Παππάς έχει το ντράιβ στα χαρακτηριστικά του. Και τότε είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Τα νεότερα είναι ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Θα πάει στο εξωτερικό, σε γιατρό ειδικευμένο σε τραυματισμούς στον αγκώνα. Έχει πρόβλημα στον δεξιό αγκώνα. Δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερο για το χρόνο απουσίας. Μίνιμουμ ενάμιση μήνα, ίσως και να είναι παραπάνω. Θα μας πει ο γιατρός, αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις. Μπορεί να είναι και περισσότερο».

Όσο για την συμμετοχή των Λάσμε και Μαυροκεφαλίδη; «Ο Λάσμε θα είναι κοντά μας, όπως και να είναι. Περιμένουμε και τον Λουκά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έχει κάνει προπόνηση απ’ το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα