Περέιρα: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Φοβερά πράγματα από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρας Τρίπολής με 2-0, είπε πως το πρωτάθλημα δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένο, παρά το ότι η διαφορά από τον ΠΑΟ έφτασε τους έξι βαθμούς. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ακόμα έχουμε πολλά παιχνίδια δύσκολα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλεύουμε μέχρι το τέλος. Και για το Κύπελλο δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε δρόμο για να το κατακτήσουμε. Η δουλειά μου είναι να σκέφτομαι και την επόμενη χρονιά. Είναι πολλά τα παιχνίδια και δύσκολα. Το επόμενο ματς είναι όσο δύσκολο και το σημερινό και όταν θα τελειώσει η χρονιά θα αρχίσουμε να επιταχύνουμε την σκέψη μας για τη νέα περίοδο. Δεν σκεφτόμαστε κανέναν εορτασμό και καμία φιέστα. Διαφορετικά δεν θα υπάρχει κίνητρο. Δεν θέλουμε να μεταδώσουμε πνεύμα εορτασμών στους παίκτες».

Για την προσπάθεια των παικτών του τις τελευταίες εβδομάδες είπε: «Θα ήθελα να πω ότι ενώ ήταν τρία σε σειρά δύσκολα ματς, από την ΑΕΚ μέχρι σήμερα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και την αυτοθυσία που έδειξαν. Είχαμε πολύ δύσκολα ματς και πολύ λίγο χρόνο για ξεκούραση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πως δουλεύουμε και πως φερόμαστε όλοι. Και αυτό οφείλεται και στο ότι κερδίσαμε την Ξάνθη και ότι επικρατήσαμε του Αστέρα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα