“Περίγελος η κυβέρνηση – Ακροδεξιοί οι ΑΝΕΛ”

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος σε δηλώσεις του στον Focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης.

“Νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος αρκετά σοβαρός και να καταλαβαίνει ποια είναι τα σημαντικά για τη χώρα και ποια όχι, δήλωσε στον Focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την “άστοχη” όπως τη χαρακτήρισε δήλωση Μουζάλα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας πως “φαίνεται και από τη στάση της αντιπολίτευσης, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ αλλά και το ΚΚΕ που δεν το ανέδειξαν σε μείζον θέμα”.

“Τον κ. Μουζάλα θα τον κρίνουν από το έργο και την αποτελεσματικότητά του στο προσφυγικό, όχι για κάτι, που είπε κατά λάθος, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.”

Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ακροδεξιούς, συμπληρώνοντας πως ενδεχομένως η στάση του κ. Καμμένου στο ζήτημα Μουζάλα να στοχεύει σε μία ηρωική έξοδο από την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα διερωτήθηκε αν υπάρχει και ποιος είναι ο λόγος, για να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ.

“Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ οδήγησε σε τερατογενέσεις”, είπε ο κ. Αλαβάνος, χαρακτηρίζοντας “περίγελο” την κυβέρνηση γιατί δεν τήρησε τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα