Περίπατος για τον ΠΑΟΚ πριν την κάθοδο στο Φάληρο

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δραματικό. Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τη Λαμία στην άδεια Τούμπα με 4-0, προσπέρασε ΑΕΚ και Ατρόμητο στη βαθμολογία, διατήρησε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους τέσσερις και την άλλη εβδομάδα ταξιδεύει στο Φάληρο είτε για να βάλει πάλι την ομάδα του Πειραιά στο κόλπο, είτε για να φέρει ένα ευνοϊκό «Χ» για την… ΑΕΚ, είτε για να πάρει το «διπλό» και να αποσπαστεί επτά πόντους από την ομάδα του Πειραιά, έχοντας μάλιστα βγάλει την υποχρέωση του «Γ. Καραϊσκάκης».  Όλα τα λεφτά το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, λοιπόν.

Κόντρα στη Λαμία, ο «φρέσκος» ΠΑΟΚ, χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με λίγους σχετικά διεθνείς, ήταν κυρίαρχος. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο μισάωρο, όταν προηγήθηκε με τα γκολ των Λέοβατς στο 10’ και Πρίγιοβιτς στο 24’ και μετά έπαιζε εντελώς απελευθερωμένος. Ο Ελ Καντουρί είχε δοκάρι στο 33’.

Στην επανάληψη ο Πέλκας πέτυχε γρήγορα γκολ στο 50’ για να κάνει το 3-0 και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι στην Τούμπα είναι εκπληκτικός, αλλά εκτός έδρας παραδόξως δεν έχει την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είδαν το ματς σαν προπόνηση και στην πραγματικότητα πάνε στο «Γ. Καραϊσκάκης» πιο ξεκούραστοι από ποτέ, ωστόσο έβαλαν κι ένα κερασάκι στην τούρτα με τον Πρίγιοβιτς στο 88’ μετά από πάσα-μισό γκολ του Μάτος.

Ο διαιτητής Τζήλος απέβαλε τον Αναστασόπουλο στο 71’ με δεύτερη κίτρινη, ενώ παρατήρησε με κάρτα και τους Πέλκα, Σακχόφ

ΠΑΟΚ: Ρέι, Σαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (68’ Λημνιός), Μάτος, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (75’ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια, Πέλκας (61΄Μακ), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς

Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (40’ Ντακόλ), Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (63’ Λινάρδος).

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα