Περιοδεία Μητσοτάκη στον Πειραιά (φωτο)

Στο κέντρο του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου επισκέφθηκε το εργοτάξιο του Μετρό μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο,συνεχίζοντας τις περιοδείες του με στόχο, όπως λένε στη ΝΔ, να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και να ενημερώνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε από τους μηχανικούς για την πορεία του έργου, το οποίο και θα ενώνει τον Πειραιά με το αεροδρόμιο.

Στο βιομηχανικό πάρκο Σχιστού

Την ανάγκη να υπάρξει ένα διαφορετικό αφήγημα για την έξοδο από την κρίση, μέσα από νέες επενδύσεις, σταθερό φορολογικό πλαίσιο και μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο βιομηχανικό πάρκο Σχιστού.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που, όπως του επισήμαναν, έχουν να κάνουν με την έλλειψη ενός σταθερού φορολογικού και νομικού πλαισίου.

Οι επιχειρηματίες τόνισαν την ανάγκη να λειτουργήσουν ξανά τα ναυπηγεία στην περιοχή με στόχο να επαναπατριστούν τα 14 δισ. δολάρια που έφερνε η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στη χώρα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ν.Δ. επισήμανε πως η χώρα «χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις». «Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν ας μιλήσουμε για το μέλλον» είπε, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα έχει βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να αναδείξει.

Σημείωσε ακόμη ότι η χώρα θα πρέπει η χώρα να έχει μια ξεκάθαρη πολιτική στη ναυτιλία και στάθηκε ιδιαίτερα στην Cosco, επισημαίνοντας τις ευκαιρίες που δίνονται να αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική ο κλάδος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα