Περιορισμένο ροτέισον στον ΠΑΟ

Να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Πέμπτης με τη Θέλτα για το Γιουρόπα Λιγκ θα ήθελε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όμως η δεδομένη απουσία έξι παικτών περιορίζει αρκετά τις επιλογές του.

Οι πράσινοι δεν έχουν δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Νούνο Ρέις, Ολιβιέ Μπουμάλ, Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Ράσμους Τελάντερ, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο τραυματίας Σάμπα.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό Κριστιάν Λεντέσμα, οπότε το ροτέισον που θα επιχειρήσει θα είναι περιορισμένο.

Την Κυριακή (11/12)  ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ατρόμητο σε μία αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας και είναι λογικό η προσοχή όλων να εστιάζεται εκεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Από την πράσινη ΠΑΕ έγινε γνωστό την Τρίτη (6/12) πως ο Μολέδο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Πλατανιά που θα διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου 2017 στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα