Περιορισμένο το ενδιαφέρον

Η περσινή σεζόν δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις για τον Ολυμπιακό. Με εξαίρεση το σούπερ παιχνίδι στο Λονδίνο, τις δύο επαγγελματικές νίκες επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τα δύο καλά ματς στην Τούμπα, δεν έθελξε με την απόδοσή του και πήρε το πρωτάθλημα με διαφορά λόγω της χαμηλής ποιότητας των αντιπάλων ομάδων.

Έτσι, λοιπόν, μάλλον δικαιολογείται το περιορισμένο ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να είναι αυτό το πρώτο καλοκαίρι που δεν φαίνεται να μπορεί η ελληνική ομάδα να μπει σε διαδικασία πωλήσεων σε καλές τιμές. Ο Ρομπέρτο που πουλήθηκε ήθελε ο ίδιος να φύγει.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από τον Μαζουακού. Πρόπερσι το παιδί αυτό έκανε εκπληκτική σεζόν και έφτασε να κοστολογείται από τους ερυθρόλευκους στα 12 εκατομμύρια με αρκετές ομάδες να τον εξετάζουν. Δεν πουλήθηκε και φέτος έβγαλε τη σεζόν χωρίς να εντυπωσιάσει με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να έχει πέσει και την ελληνική ομάδα να ζητά 10 ή 11 εκατομμύρια χωρίς ανταπόκριση.

Και επειδή ο Φορτούνης και ο Ιντέγιε δεν πουλιούνται και για τον δε Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς δεν υπάρχουν πια σούπερ προσφορές, εδώ και κάποιες μέρες παρατηρείται στασιμότητα στα πάρε δώσε των «ερυθρολεύκων» και επειδή δεν έρχονται λεφτά και επειδή δεν αδειάζουν θέσεις.

Για την ώρα, στην ΠΑΕ δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να γνωστοποιήσουν στην πιάτσα πως κάνουν… εκπτώσεις. Παραμένουν σκληροί στα «θέλω» τους, ευελπιστώντας στο ότι το ενδιαφέρον θα μεγαλώσει τον Αύγουστο και ποντάροντας στις εύκολες προκριματικές κληρώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα