Περιοριστικοί όροι για Κουρίδη και εγγύηση!

Υπερμαραθώνια ήταν η απολογία του Θεόδωρου Κουρίδη στον ειδικό ανακριτή, εισαγγελέα διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, καθώς διήρκησε 5,5 ώρες και στο τέλος έπρεπε να καταβάλει και εγγύηση για να μείνει ελεύθερος, καθώς αν δεν έβρισκε τα λεφτά θα προφυλακιζόταν! Τελικά τα βρήκε και είναι ελεύθερος μέχρι νεοτέρας!

Στον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ επιβλήθηκαν φυσικά και οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και αυτό σημαίνει πως άμεσα πρέπει να παραιτηθεί από την ΕΠΟ και να συνεχίσει μόνο τις εργασίες του που δεν αφορούν το άθλημα!

Το πρώτο τμήμα της υπόθεσης «συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο» φτάνει στο τέλος της, αφού οι απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα με τις απολογίες του Γιώργου Σαρρή και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αμφότεροι είχαν ζητήσει από τον Ανδρεάδη παράταση προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απολογίες Εκκρεμούν, πάντως, και κάποιοι πρώην (και νυν) ποδοσφαιριστές της Βέροιας που μετείχαν στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια το 2003 στο Φάληρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα