Πετράκης: «Έχω δεθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανέλυσε ο έμπειρος τεχνικός, Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
«Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι έχω δεθεί με την ομάδα αυτή. Μία από τις προτεραιότητες που έχω βάλει είναι ότι δεν θα φύγουν παίκτες που δεν λήγουν τα συμβόλαιά τους, ενώ θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή παικτών και εκείνων που μένουν ελεύθεροι. Έχω εισπράξει σεβασμό και εκτίμηση και δεν θα μπορούσα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να αφήσω την προσπάθειά μου στη μέση. Πιστεύω στη δουλειά μου και στα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα. Επίσης, είχα πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και όλα αυτά με έκαναν να μείνω και την επόμενη σεζόν.

Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη προσδοκία στον κόσμο των Ιωαννίνων. Θέλουν η ομάδα να έχει μία ευρωπαϊκή συμμετοχή. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια, επειδή δεν πραγματοποιείται ένα τέτοιο όνειρο. Θα πρέπει και ο πρόεδρος, που έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ισορροπήσει οικονομικά η ομάδα, έχει μάθει από αυτά τα δύο παθήματα και να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο για τρίτη σεζόν. Με βάση αυτά που έχει κάνει ο πρόεδρος τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΣ μπορεί να εκπληρώσει αυτό το όνειρο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και να είναι όσο ανταγωνιστική γίνεται. Δεν μπορούμε να δούμε και τη νέα χρονιά το ίδιο πράγμα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και η πορεία θα δείξει τι μπορούμε να κάνουμε.

Βήμα-βήμα θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Εμένα σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει να λέω μεγάλες υποσχέσεις. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι να γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς, σε όλα τα κομμάτια που αφορούν την ομάδα. Τότε θα δούμε πώς αντικατοπτρίζεται η προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα