Πετράκης: «Στις λεπτομέρειες κέρδισε ο Πανιώνιος»

Τη δυσφορία του για το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο, εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδια για μας. Θέλαμε πάρα πολύ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο θα μας βοηθούσε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Παίζαμε με μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, ενώ δε μας βοήθησε και το γήπεδο σε κάποιες προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε. Στις λεπτομέρειες κέρδισε ο Πανιώνιος, που μας βρήκε χωρίς τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση στις στημένες φάσεις. Ούτε ο Πανιώνιος μας έκανε ευκαιρίες ούτε εμείς κάναμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, προσπάθησαν πάρα πολύ σήμερα.

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα στον κόσμο γιατί είναι απλό. Ο Πανιώνιος σήμερα δεν ήταν καλύτερος, θα έλεγα ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι αλλά ο Πανιώνιος μας έκανε 3 γκολ από στημένες φάσεις. Απρόβλεπτοι παράγοντες και στιγμές που άλλες φορές μπορείς να τις αντιμετωπίσεις, σήμερα δεν ήταν υπέρ μας. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό δεν αλλοιώνει την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει όλη τη χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα