«Πετυχημένος μετανάστης» ο Λουκ Στιλ στον Παναθηναϊκό!

Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με το τεράστιο θέμα των προσφύγων, ωστόσο η αγγλική εφημερίδα Telegraph δίνει μία άλλη, ποδοσφαιρική διάσταση στην υπόθεση της μετανάστευσης, παρουσιάζοντας την 11άδα με τους πιο πετυχημένους Άγγλους μετανάστες, στην οποία περιλαμβάνεται και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα… «Έχοντας μετακομίσει από την Πίτερμπρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 500.000 λιρών σαν 17χρονο παιδί, ο Λουκ Στιλ δεν μπορούσε να μπει μπροστά από τους Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ και Τιμ Χάουαρντ. Έτσι, στα τέσσερα χρόνια της θητείας τους στην ομάδα, απέτυχε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο επίπεδο Ανδρών της Γιουνάιτεντ. Πήγε στη Γουέστ Μπρομ, όμως, εκεί που “έφτιαξε” το όνομά του, ήταν στη Μπάρνσλεϊ, όπου μετακινήθηκε το 2008. Ήταν βασικός μέχρι το 2014, όταν και αποχώρησε για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018».

Στην ίδια 11άδα περιλαμβάνεται και ένας ακόμη γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα ο Κόλιν Καρίμ Ρίτσαρντς, ο οποίος πέρασε για ένα διάστημα από τον Ολυμπιακό και πλέον ανήκει στο ρόστερ της ολλανδικής Φέγενορντ. Η 11άδα των πετυχημένων μεταναστών απαρτίζεται από τους:

Τζέι Μποθρόιντ της Χούμπιλο Ιβάτα (Ιαπωνία)
Μπράντλεϊ Ράιτ Φίλιπς της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς (ΗΠΑ)
Ράβελ Μόρισον της Λάτσιο (Ιταλία)
Νάιτζελ Ρέο Κόκερ της Μόντρεαλ Ίμπακτ (Καναδάς)
Μάικλ Μπρίτζες της Λάμπτον Γιάφας (Αυστραλία)
Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς της Φέγενορντ (Ολλανδία)
Τζον Μπόστοκ της Λέουβεν (Βέλγιο)
Ρόχαν Ρίκετς της Ίστερν Σπορτς Κλαμπ (Χονγκ Κονγκ)
Νίκι Σόρεϊ της Πούνε Σίτι (Ινδία)
Λουκ Στιλ του Παναθηναϊκού (Ελλάδα)
Λίαμ Ρίτζγουελ της Πόρτλαντ Τίμπερς (ΗΠΑ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα