Πιέζει για μεταγραφή ο Ρανταμέλ Φαλκάο!

Την άμεση… μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαιτεί ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ενημερώνοντας σχετικά τις διοικήσεις τόσο της Μονακό, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, όσο και των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Κολομβιανός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στους «μπέμπηδες», γεγονός που του δημιουργεί πρόβλημα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Ο Φαλκάο ήρθε σε επαφή με τους παράγοντες της Μάντσεστερ και ζήτησε να τελειώσει άμεσα το θέμα του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτος τη δουλειά του.

«Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα χρόνια. Η Γιουνάιτεντ ήταν η ομάδα που με πίστεψε και με στήριξε μετά την πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασα και όχι μόνο σε επίπεδο καριέρας. Όσα συνέβησαν με επηρέασαν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Όμως με βοήθησαν να ωριμάσω σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Χρειάζομαι ακόμη λίγο καιρό για να βρεθώ στην καλύτερη κατάστασή μου,, αλλά πλέον, στην Μάντσεστερ, αισθάνομαι πολύ καλά και αρμονικά…», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο διεθνής επιθετικός.

Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Μονακό, η ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του ανέρχεται σε 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης θέλει να μείνει και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αγγλίας, η οποία, είναι πολύ πιθανό, να κλείσει το θέμα πολύ νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2015.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα