Πιέζει ο Ιντέγιε να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο Μπράουν Ιντέγιε από το περιβάλλον που συνάντησε στην Κίνα και συγκεκριμένα στη Τιανζίν Τέντα και την ευκολία με την οποία τον υποβίβασαν στη β’ ομάδα!

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του εξακολουθεί να πιέζει αφάνταστα τον μάνατζέρ του να επιστρέψει στην Ελλάδα ως δανεικός και μάλιστα το συντομότερο δυνατό, ενώ δεν τον ενδιαφέρει καν αν αυτή η ομάδα θα είναι ο ΟΣΦΠ. Αρκεί να είναι ελληνική!

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει η διοίκηση του συλλόγου στον οποίο ανήκει να δεχθεί αυτό το σενάριο, θα πρέπει επίσης κάποια ελληνική ομάδα να καλύψει το παχυλό συμβόλαιό του (ή έστω μέρος αυτού), ενώ είναι σίγουρο πως η οψιόν αγοράς θα είναι μεγάλη.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως ο Ιντέγιε ήρθε στην Ελλάδα για να πιέσει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις… Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του στη χώρα μας είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αλλά ο ίδιος πιέζει ασφυκτικά.

Ο Ιντέγιε πρόλαβε να παίξει 14 παιχνίδια στην Κίνα και μετά από τον πρώτο μήνα άρχισε να είναι αποδοτικός, καθώς στα δέκα τελευταία παιχνίδια του σκόραρε τέσσερα γκολ, ενώ όσοι τον θυμούνται από τον τρόπο παιχνιδιού του στον Ολυμπιακό, ήταν καλός και σε άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα