Πιέζει Ρονάλντο, «τελειώνει» Κασίγιας!

Το αρνητικό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει μία πολύπλοκη κατάσταση στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης, με συνέπεια ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι να προχωρά σε κινήσεις που αν μη τι άλλο, προκαλούν ερωτηματικά.

Ο Ιταλός πολυνίκης κόουτς, αποφάσισε να πάει κόντρα στις συμβουλές του ιατρικού τιμ της Ρεάλ, δηλώνοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα και πως δεν έχει ανάγκη από ξεκούραση. Ο Αντσελότι, προκειμένου να αντιμετωπίσει την αγωνιστική κρίση στην ομάδα του, είναι αποφασισμένος να «ξεζουμίσει» το μεγάλο του αστέρι. Μέχρι πριν λίγες μέρες, οι γιατροί του Πορτογάλου εξέπεμπαν SOS για τη σωματική του κατάσταση, προειδοποιώντας ακόμη και για ολική κατάρρευση.

Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός θεωρεί πως έφτασε η ώρα να θέσει στο περιθώριο τον Ικέρ Κασίγιας και στη θέση του, κάτω από τα δοκάρια, να χρησιμοποιήσει τον Κοσταρικανό Κέιλορ Νάβας, ο οποίος αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι με… δόξες και… τιμές αρχηγού κράτους! Εφόσον ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαιώσει στην πράξη τη διαρροή περί παραγκωνισμού του Ικέρ Κασίγιας, θα ενισχύσει το σενάριο που θέλει τον Ισπανό πορτιέρο να έχει συμφωνήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του από τον Ιανουάριο στην Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα