Πιέζει τον Παναθηναϊκό ο Σίλντενφελντ!

Κάθε άλλο παρά σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κροάτης αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικό, καθεστώς με το οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα στην ομάδα.

Φαίνεται, όμως, ότι καθυστέρησαν αρκετά να του προτείνουν νέο συμβόλαιο, καθώς παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, με σημαντικότερο εκείνο της γαλλικής Μπορντό. Οι «Γιρονδίνοι» έθεσαν τελεσίγραφο στον ατζέντη του για μία απάντηση τις προσεχείς ημέρες, γεγονός που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Ο μάνατζερ του Κροάτη μίλησε στην εφημερίδα «Έθνος» και αποκάλυψε τις πιέσεις που δέχεται, αλλά και που ο ίδιος ασκεί στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να του γίνει γνωστή η συγκεκριμένα προσφορά των «πράσινων» για τον πελάτη του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Dεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Υποθέτω ότι θα γίνει. Ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση λόγω των αλλαγών που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι καλό να γνωρίζουμε νωρίς τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούμε να δώσουμε πολύ χρόνο, γιατί και οι άλλες ομάδες βιάζονται να ξέρουν.

Το ενδιαφέρον της Μπορντό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Υπάρχει προσέγγιση, αλλά όχι κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι όλοι στον Παναθηναϊκό είναι ευχαριστημένοι με τον Γκόρντον. Ο ίδιος παίζει καλά και είναι χαρούμενος. Προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει και τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να συζητήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα