Πιέσεις στον Βρύζα για τελικό εκτός Αθήνας!

 

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν πραγματοποιήθηκε τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής καθώς υπήρξε τηλεφώνημα-φάρσα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, ωστόσο προέκυψε μία ενδιαφέρουσα είδηση, η οποία δεν έχει επίσημη μορφή, ωστόσο είναι επιβεβαιωμένη!

Ο Ζήσης Βρύζας σε μία προσπάθεια να καλμάρει τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στα γραφεία και ήταν έτοιμοι να φύγουν άπρακτοι μετά την αναβολή της κλήρωσης, τους γνωστοποίησε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών (12, 13 Απρίλη τα πρώτα ματς και 25, 27 του ίδιου μήνα οι ρεβάνς). Ένας εκπρόσωπος του Τύπου, όμως, ρώτησε αν ο τελικός (που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου) θα γίνει στο ΟΑΚΑ και αντί να πάρει καταφατικό νεύμα από το διευθυντή αγωνιστικής λειτουργίας του Κυπέλλου, τον είδε να αποφεύγει να απαντήσει. Οι δημοσιογράφοι, τότε, επέμειναν και ο Βρύζας τους είπε: «Ναι, κατά 99% στο ΟΑΚΑ!». Γιατί, όμως, όχι 100%;

Διότι πολύ απλά ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει επίμονα από τον Βρύζα να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου εκτός Αθηνών αν τυχόν προκριθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει πάρει τη διαβεβαίωση του πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα του «Δικεφάλου του βορρά» πως αυτό θα συμβεί, αλλά δεν μπορεί να το ανακοινώσει πριν προκριθούν οι δύο ομάδες στον τελικό. Ωστόσο, χθες διέρρευσε πως εξετάζεται η λύση του Παγκρήτιου σε περίπτωση που περάσουν ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον τελικό και κλήρωση για ορισμό έδρας σε άλλα πιθανά ζευγαρώματα (πλην του Ολυμπιακός – ΠΑΟ που θα γίνει σίγουρα στο ΟΑΚΑ).

Εδώ να πούμε πως στην προκήρυξη του Κυπέλλου υπάρχει η παράγραφος που επιτρέπει την ΕΠΟ να στείλει τον τελικό ακόμη και εκτός Ελλάδας, αν και το βλέπουμε δύσκολο να καταφέρει η Ομοσπονδία να οργανώσει τελικό στο εξωτερικό μόλις εννέα μέρες μετά τον τέταρτο και τελευταίο ημιτελικό! Να σημειώσουμε επίσης πως διάθεση να διεξαχθεί ο τελικός εκτός ΟΑΚΑ έχουν δείξει τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που φτάσει σε αυτόν η ΑΕΚ, η οποία χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα