Πινγκ-πονγκ με τον Ρισβάνη

Η Ελλάδα δεν σταματά να παράγει καλούς κεντρικούς οπισθοφύλακες και ο 22χρονος Σπύρος Ρισβάνης είναι ένας από αυτούς. Ο στόπερ του Πανιωνίου έχει γίνει μήλον της έριδος για δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και το μέλλον του είναι αυτή τη στιγμή αβέβαιο.

Πριν από μερικές εβδομάδες ακουγόταν έντονα ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ωστόσο μετά την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Κορωπί, κάποιοι λένε πως μεταξύ των εισηγήσεών του είναι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός. Αν ήταν κλεισμένος, λογικά δεν θα έμπαινε στην κουβέντα.

Το μπέρδεμα είναι μεγάλο, κι αυτό διότι ο Ολυμπιακός φαίνεται να θέλει πιο πολύ τον παίκτη, αλλά ο ΠΑΟ έχει το πλεονέκτημα του «ματσαρίσματος», δηλαδή να κάνει ίδια πρόταση με οποιασδήποτε άλλης ομάδας και να τον κάνει δικό του, λόγω ειδικού όρου. Στον Πειραιά πιστεύουν πως ο όρος αυτός ισχύει μόνο μέχρι τις 31/12/2016, αλλά στον ΠΑΟ που μάλλον ξέρουν καλύτερα, λένε πως ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Πάντως, όπως και να έχει, το γεγονός ότι το όνομα του συζητιέται και πάλι στα «πράσινα» ρεπορτάζ, σημαίνει πως ο παίκτης δεν είναι «κλεισμένος» και υπάρχει η πληροφόρηση σχετικά με το ποσό που σκοπεύει να προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Πανιώνιο (το οποίο, προφανώς, δεν θα διστάσουν να «ματσάρουν» οι «πράσινοι»).

Να σημειώσουμε, επίσης, πως στον Παναθηναϊκό υπάρχουν αρκετοί κεντρικοί οπισθοφύλακες και για να χωρέσει ένας ακόμη, ο Ρισβάνης, θα πρέπει να υπάρξουν εκκαθαρίσεις, αρχής γεννωμένης με τον Ιβανόφ που δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα