Πιο κοντά στο… συμβόλαιο ο Πέτριτς!

Η μεταμόρφωση του Μλάντεν Πέτριτς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, γεγονός που πιθανότατα θα του χαρίσει ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό, χαρίζοντας τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της. Η βελτίωσή του σε όλους τους τομείς και η δεδομένη αξία του καθιστούν πλέον επιτακτική την ανάγκη επέκτασης του συμβολαίου του, γεγονός που επισημάνθηκε σε συνομιλία που υπήρξε μεταξύ παραγόντων, αμέσως μετά την αγχώδη νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε και πάλι να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα, αλλά ο Πέτριτς βρήκε τον τρόπο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η διοίκηση του «τριφυλλιού» θα καλέσει το αμέσως επόμενο διάστημα τον Κροάτη για διαπραγματεύσεις, προκειμένου να του προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα ή δύο χρόνια. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ήδη καταθέσει θετική εισήγηση, γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες να παραμείνει ο Κροάτης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα