«Πιο ώριμοι σε σχέση με πέρυσι»

Το γεγονός ότι η φετινή ομάδα είναι σαφώς πιο ώριμη σε σχέση με την περσινή τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό της NOVA για τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επισήμανε επίσης ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος, ενώ αρνήθηκε να αναφερθεί στο θέμα του νέου του συμβολαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός:

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε στο φινάλε. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε αδυναμίες, κάνουμε λάθη αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Η ομάδα φέτος τέτοια εποχή είναι σαφώς πιο  ώριμη σε σχέση με πέρυσι».

Για το αν πιστεύει στον τίτλο: 

«Έλεγα πριν 13-14 αγωνιστικές πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Το πιστεύουμε και θέλουμε να δείχνουμε πως είμαστε οι καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι πιο ώριμος από πέρυσι: 

«Σαν ομάδα παίζουμε πιο ώριμα. Γενικότερα η συμπεριφορά μας δείχνει ότι λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά, πιο ήρεμοι στις αποφάσεις μας. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι έχουμε πλεονέκτημα. Ο Εργοτέλης θέλει βαθμούς και εμείς πρέπει να είμαστε και δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες».

Για τον Εργοτέλη: 

«Ο Εργοτέλης έχει φέρει αρκετούς παίκτες, αυτό δεν βοηθάει αλλά έχουν αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο. Αυτά τα παιχνίδια, όμως, εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε».

Για το χατ-τρικ του Μπεργκ: 

«Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε πλουραλισμό. Υπήρχαν παίκτες που σημείωναν γκολ όταν ο Μάρκους ήταν τραυματίας ή όταν δεν σκόραρε. Προσωπικά το περίμενα αυτό το ξέσπασμα γιατί εδώ και δύο εβδομάδες η ένταση της προπόνησης ανέβηκε από μέρους του, πατάει καλύτερα και θα έβγαινε αυτή η προσπάθεια. Ήταν λογικό. Απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που παίζει επιθετικά και αφήνει κενά. Ο Μάρκους είναι σημαντικός, όπως και ο κάθε Μάρκους, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα».

Για την επέκταση του συμβολαίου του: 

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα τα πούμε. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα