Πιστεύουν στον Ελευθερόπουλο!

Αλλαγή πλεύσης για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η διοίκηση της ομάδας επέλεξε για νέο της προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, έναν τεχνικό με φρέσκες ιδέες και εντελώς διαφορετική αντίληψη περί του ποδοσφαίρου σε σχέση με τους περισσότερους προπονητές.

Ο «Ελέ» εργάστηκε στον Πανιώνιο, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην ΑΕΚ Λάρνακας, στον Πανθρακικό και στη Βέροια και όπου κι αν πήγε, κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας που προπονούσε. Πουθενά, όμως, δεν στέριωσε, καθώς είναι προπονητής που δείχνει χαμηλών τόνων, αλλά έχει τεράστιες απαιτήσεις όσον αφορά στο πως πρέπει να λειτουργεί ένα ποδοσφαιρικό τμήμα. Στα συν του, το ότι διατηρεί πάντα άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του.

Η λυτή ανακοίνωση πρόσληψης του 40χρονου τεχνικού αναφέρει:

«Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο νέος μας θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09)».

Πέρσι ο Ελευθερόπουλος κάθισε στον πάγκο στα μισά ματς πρωταθλήματος του Πανθρακικού και σε αυτά η ομάδα της Κομοτηνής μάζεψε 15 βαθμούς, ενώ σε αυτά δίχως τον 40χρονο προπονητή κέρδισε μόλις τέσσερις πόντους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα