Πιστός στρατιώτης μέχρι τέλους!

Πολλοί τον θεωρούν κορυφαίο τερματοφύλακα στον κόσμο. Ακόμη κι αν δεν είναι, κάποτε έχει υπάρξει. Και στην τελική, οι ικανότητές του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν.

Ο Ίκερ Κασίγιας υπερασπίζεται την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης από μικρό παιδί. Έγινε μέλος της ομάδας εννέα χρονών, έπαιξε για πρώτο φορά στα 18 του και σήμερα, στα 33 του, πλησιάζει τις 900 συμμετοχές στη Ρεάλ και στην Εθνική Ισπανίας! Είπατε κάτι;

Έχει κατακτήσει τα πάντα, τους κορυφαίους τίτλους και μια και δυο φορές. Μουντιάλ, Champions League,  Euro, Πρωταθλήματα Ισπανίας! Και σήμερα, σε μία ηλικία όχι ιδιαίτερα μεγάλη για τερματοφύλακας, κάποιοι λένε πως δεν είναι αυτός που ήταν! Όπως και να έχει, παραμένει κορυφαίος!

Πρόσφατα είχαν αναπτυχθεί κάποια σενάρια που τον ήθελαν να απομακρύνεται από τη Ρεάλ επειδή τον αμφισβητούσαν. Ο ίδιος, όμως, έβαλε στοπ σε όλα αυτά τα λόγια. Ξεκαθάρισε πως θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα» και όταν το 2017 αυτό εκπνεύσει, τότε ίσως εξετάσει την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και στο MLS. Τώρα, αν κάποια ομάδα θελήσει να μπει σφήνα και να τον αγοράσει του χρόνου το καλοκαίρι –ή και το φετινό – δεν το ξέρουμε, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία κρούση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα