Πλάνα με Πουλίδο καταστρώνουν στον Πειραιά!

Σε μεταγραφή… διαρκείας εξελίσσεται η υπόθεση μετακίνησης του Άλαν Πουλίδο από τη μεξικανική Τίγκρες στον Ολυμπιακό! Παρόλα αυτά, στον Πειραιά καταστρώνουν τα πλάνα τους συμπεριλαμβάνοντας και τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα περί τα τέλη Δεκεμβρίου!

Πρώτα απ’ όλα, τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και ο ποδοσφαιριστής, αναμένουν την απόφαση του μεξικανικού δικαστηρίου. Σε συνομιλία που είχαμε με έναν εκ των εκπροσώπων του διεθνούς παίκτη, πληροφορηθήκαμε ότι το δικαστήριο ενδέχεται να δικαιώσει τη διοίκηση της Τίγκρες, η οποία υποστηρίζει ότι έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη στην κατοχή της.

Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά, η Τίγκρες διαθέτει σημαντικές «άκρες» στα γρανάζια της μεξικανικής δικαιοσύνης, ενώ έχει στο πλευρό της και την επίσης πανίσχυρη μεξικανική Λίγκα. Το επόμενο βήμα, λοιπόν, θα είναι η προσφυγή στο CAS. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δικηγόρων του Πουλίδο, εφόσον αναγκαστούν να αναζητήσουν διέξοδο στο CAS, θα κερδίσουν σίγουρα την υπόθεση, καθώς διαθέτουν αδιάσειστα στοιχεία ότι ο παίκτης ουδέποτε υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τίγκρες. Παράλληλα, θα εκδοθεί προσωρινό δελτίο, ώστε ο Πουλίδο να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της νέας του ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους στηρίζουν την προσπάθεια του Μεξικανού επιθετικού, αλλά ανεπίσημα, καθώς η οποιαδήποτε επίσημη εμπλοκή τους, θα προκαλέσει περιπλοκές στην εξέλιξη της όλης ιστορίας.

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ πάντως, ενημερώθηκε από τη διοίκηση και υπολογίζει τον Πουλίδο στα πλάνα του για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Για το λόγο αυτό, στον Πειραιά δεν ασχολούνται με την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, θεωρώντας ότι με την προσθήκη του Πουλίδο και την αναγέννηση – έστω και καθυστερημένα – του Κώστα Μήτρογλου, η «γραμμή κρούσης» θα είναι καλυμμένη από κάθε άποψη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα