«Πλέον πιστεύω στον εαυτό μου»

Την άριστη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Το γεγονός ότι πλέον έχει απαλλαχθεί από τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή στη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θυμάται από πότε έχει να παίξει 3 αγώνες σε μία εβδομάδα.

«Πάω καλά και είναι πολύ όμορφο να είσαι απαλλαγμένος από τους τραυματισμούς. Πλέον δε νιώθω καμία ενόχληση. Βρήκα τον εαυτό μου. Μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα αγωνιστικά, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα παίξει τρία ματς σε μια εβδομάδα», τόνισε ο Μπεργκ και πρόσθεσε: «Νιώθω υπέροχα και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ομολογώ πως είχα αμφιβολίες για τον εαυτό μου, αλλά ξέρω πως τα προβλήματά μου είχαν να κάνουν με τους τραυματισμούς μου. Πλέον δεν υπάρχει αυτό και πιστεύω στον εαυτό μου. Έχω πετύχει αρκετά γκολ και είναι πάντα θετικό όταν συμβαίνει αυτό».

Ο Μάρκους Μπεργκ εύχεται να κληθεί στα μπαράζ της Σουηδίας με την Πορτογαλία (οι κλήσεις θα ανακοινωθούν την Τρίτη). «Μακάρι να γίνει. Είναι αγώνες που ο καθένας θα ήθελε να συμμετέχει. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι παρών; Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την ομάδα. Πάντως δεν χρειάζεται αυτό, γιατί ξέρω πως παρακολουθούν την πορεία όλων των παικτών», ανέφερε.

Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό διάστημα που ένας παίκτης αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό αναφέρεται με καλά λόγια για τη θητεία του στο «τριφύλλι» αφού τους τελευταίους μήνες οι περισσότεροι αναφέρονται στις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ προς το πρόσωπό τους.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Σέμα Βελάσκες, η διοίκηση της πρώην ομάδας του Αμπντούλ Ατζαγκούν κλπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα