Πλήρωσε και παίζει ο ΟΦΗ με ΠΑΟΚ!

Στην εξόφληση του Ζόρντι και Χόρχε Λόπες προχώρησε η ομάδα του ΟΦΗ, γεγονός που συνεπάγεται ότι θα διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και βέβαια, δεν θα της αφαιρεθούν άλλοι βαθμοί.

Την πρωτοβουλία για την κάλυψη των 54.000 ευρώ ανέλαβε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, και το μέλος του Δ.Σ., Μιχάλης Λελεδάκης. Το συγκεκριμένο ποσό εκταμιεύθηκε στους λογαριασμούς των δύο ποδοσφαιριστών και πλέον η ομάδα της Κρήτης θα αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στο γήπεδο την παραμονή της στη Superleague.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΟΦΗ έχει ήδη υποστεί σημαντική βαθμολογική αφαίμαξη από τις αποφάσεις της Λίγκας, ενώ αν δεν πλήρωνε τους δύο Ισπανούς, θα μηδενιζόταν και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στο προηγούμενο με τον Ατρόμητο. Σημειώνουμε πάντως, πως οι Κρητικοί είχαν ενημερώσει πως θα καλύψουν τις οφειλές τους προς τους δύο Ισπανούς παίκτες και για τον λόγο αυτό, η Λίγκα είχε ορίσει κανονικά το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής και η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα