Πλατέλλας: «Θα δουλέψουμε σκληρά και θα τα καταφέρουμε»

Για τη σκληρή προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες και τις απαιτήσεις του κόσμου, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Πλατέλλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
«Όταν μια μεγάλη ομάδα ανεβαίνει απ’ τις χαμηλές κατηγορίες είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο. Μας ζητάνε το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια, θα δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Δεν είναι εύκολο. Πέρασαν δύο δύσκολα χρόνια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, σαν μεγάλη ομάδα, είναι να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος θα γίνει ότι γίνει. Ξέρουμε τι ζητάμε, είμαστε μεγάλη οικογένεια και θα τα δείξουμε όλα στο γήπεδο.

Υπάρχει ανταγωνισμός, πιστεύω ότι στη Football League και στη Γ Εθνική είναι πιο δύσκολα απ’ ότι στη Σούπερ Λίγκα. Το σημαντικό είναι ότι στην Football League δεν έχεις πολλούς χώρους, στις μεγάλες κατηγορίες έχεις και για κάποιους παίκτες είναι πολύ καλό αυτό. Άμα δεν έχεις περάσει απ’ αυτές τις κατηγορίες έχεις χάσει πολλά. Σε μια μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας τα γήπεδα και οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες.

Θα είναι πολύ πιο δύσκολη με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, δύο ιστορικές ομάδες που επέστρεψαν. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν τον τίτλο πάντα. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος και ελπίζω να είμαστε εμείς.

Ο Μιχάλης είναι ένα μεγάλο κομμάτι και για μας. Είναι ευχάριστο ότι επιστρέφει, τον περιμέναμε όπως και τον Πέτρο Μάνταλο. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για να βοηθήσουν, είμαστε μια οικογένεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα