Πληρώνει σε… πετροδόλαρα για τον Κάρλος Εντουάρντο

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Κάρλος Εντουάρντο στον Ολυμπιακό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και πλέον διαπραγματεύονται τα ανταλλάγματα με την Αλ Χιλάλ, στην οποία ανήκει.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχοει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας:

«Για τον παίκτη υπήρχε ενδιαφέρον από την Κορίνθιανς, αλλά πλέον υπάρχουν καιμ άλλες ομάδες που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, όπως οι Νις και Σπόρτινγκ. Ο δυνατός Ολυμπιακός επιχειρεί να τον πάρει, αλλά και οι άλλες δύο ομάδες έχουν συζητήσεις με τους Άραβες. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μαρτσέλο Πινέιρο μας είπε ότι ξέρει για τις προτάσεις κι ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ», αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Κατά τον Πινέιρο πρέπει πρώτα οι ενδιαφερόμενοι να τα βρουν με τους Άραβες, με τους οποίους ξέρει ότι υπάρχει άμεση επαφή των ομάδων που θέλουν τον Εντουάρντο. Ο μάνατζερ διέψευσε ότι είναι εν γνώση του συνομιλία της Νις με την Αλ Χιλάλ και τόνισε ότι για να γίνει η μεταγραφή πρέπει να ικανοποιηθεί κι ο σύλλογος κι ο παίκτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή κοστίζει 8 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα