Πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα ο Βερμάελεν

Η μεταγραφική περίοδος των… ανατροπών είναι το φετινό καλοκαίρι. Ο Τόμας Βερμάελεν αλλάζει… ρότα και αντί για το Μάντσεστερ, κατευθύνεται προς τη Βαρκελώνη και προβάρει τα «μπλαουγκράνα»!

Ο Βέλγος αμυντικός της Άρσεναλ έχει ζητήσει μεταγραφή, καθώς, όπως έγραφαν τα ΜΜΕ στη Μεγάλη Βρετανία, είχε συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνάς τους, ωστόσο στην παρούσα φάση έχουν επικεντρώσει σε άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Τόμας Βερμάελεν δέχθηκε κρούση από τους Καταλανούς και με αφορμή το «πάγωμα» των συζητήσεων με τη Γιουνάιτεντ, άρχισε να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να οδεύσει προς την Ιβηρική χερσόνησο. Η Μπαρτσελόνα προσφέρει το ποσό των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι σαφώς και προτιμούν να δώσουν τον Βέλγο στους Ισπανούς, καθώς από τη μία έχουν μία συγκεκριμένη προσφορά στη διάθεσή τους και από την άλλη δεν θα αγωνίζεται σε μία ανταγωνιστική, για το πρωτάθλημα Αγγλίας, ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα