Πλιάτσικας η επιστροφή!

 

Ο Πανιώνιος έφερε εντελώς αθόρυβα στην Ελλάδα το Δεκέμβρη τον Βασίλη Πλιάτσικα, εκείνος έκτοτε προπονούταν με τους «κυανέρυθρους» και να που τελικά λύθηκε το θέμα με το δελτίο του και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν στη Σλόβαν Μπρατισλάβας μέχρι που οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους. Στην αρχή της χρονιάς ο Πλιάτσικας πήρε κάποια συνεχόμενα 90λεπτα, στη συνέχεια, όμως, μην ικανοποιώντας την τεχνική ηγεσία του συλλόγου υποβιβάστηκε στη β΄ ομάδα.  Από τότε ο Πλιάτσικας ζητούσε να φύγει, αλλά οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να τα βρουν στην αποζημίωση με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στη FIFA.

Το θέμα λύθηκε και πλέον ο Πλιάτσικας έχει δικαίωμα συμμετοχής, οπότε τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει στα ελληνικά γήπεδα. Η τελευταία εμφάνιση του Βασίλη στην Ελλάδα χρονολογείται στις 18 Μαρτίου του 2009 (ΑΕΚ – Πανσερραϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου). Μετά από λίγους μήνες η Ένωση τον πούλησε με 400.000 ευρώ στη Σάλκε, ενώ έχει παίξει επίσης στην Ντούισμπουργκ, στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και στην Άστρα Τζιουρτζιού, ενώ έχει και πέντε συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα