«Πλώρη» για Ευρώπη έβαλε ο Παναιτωλικός, 2-0 τον Αστέρα!

Μανούβρα… δύο κινήσεων χρειάστηκε ο Παναιτωλικός, προκειμένου να ξεπεράσει τον «σκόπελο» του Αστέρα Τρίπολης και να βάλει «πλώρη» για… Ευρώπη!

Η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε σπουδαία νίκη, με σκορ 2-0, κόντρα στον σύλλογο της Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και ανέβηκε στην 4η θέση, εξασφαλίζοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» στη στιβαρή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων στο 25’, όταν ο Βαγιαφάνες βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Κοσίσκι, πραγματοποιώντας το 1-0 για την ομάδα του. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ωστόσο οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο σκληροί και στο 64ο λεπτό, διπλασίασαν τα τέρματά τους με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Άλβες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης, με βοηθούς τους Κυριάκο Μερκενίδη και Γιώργο Πασχάλη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ιγκλέσιας, Μουναφό, Μαλεζάς, Κάπελ, Τσοκάνης, Εντζενγκουέλε, Σανκαρέ, Κουρμπέλλης, Κουτρομάνος, Μπαντιμπανγκά, Λούι και Φακούντο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Άλβες (78’ Μορένο), Κάπελ (88’ Μύγας), Μαλεζάς, Γοδόι, Βιαγιαφάνες, Νίκολα Μαρτίνες (90’+ Θεοδωρίδης), Εντζενγκουέλε
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίσκι, Μουναφό, Μάσα (81’ Φακούντο), Μπαράλες, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλλης (66’ Φερνάντες), Λούι, Γκόϊαν, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (70’ Μπαντιμπανγκά)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα