Πογιέτ: «Άλλο πρωτάθλημα, άλλο Play Off»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, αναφέρθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο για την προτελευταία αγωνιστική της Super League:
«Οι βαθμοί που έχουμε χάσει είναι επειδή δεν παίξαμε καλά σε κάποια ματς, αλλά κι επειδή είχαμε την τιμωρία από την Ομοσπονδία. Σίγουρα είναι θετικό να μπεις με περισσότερους βαθμούς, αλλά πρέπει να δεχθούμε την κατάσταση έτσι όπως είναι. Δε νομίζω πάντως να μας επηρεάσει τόσο πολύ. Από την εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής στην Ισπανία και στην Αγγλία με τη Μπράιτον δεν ισχύει πάντα ότι αυτός που φτάνει πρώτος στα πλέι οφ, πετυχαίνει τον στόχο του. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, άρα ο στόχος είναι φτάσεις ως εκεί και μετά να τα πας όσο το δυνατόν καλύτερα».
Με βάση το βαθμολογικό πίνακα το ματς με τον Πανιώνιο είναι το πιο δύσκολο από τα τελευταία ματς που δώσαμε. Θα μας δώσει όμως μια πρώτη ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε και πως θα πρέπει να προετοιμαστούμε στους αγώνες των πλέι οφ. Δυστυχώς θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών, άρα το γεγονός αυτό κάνει εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι. Συνήθως επηρεάζονται οι παίκτες όταν δεν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες. Ο Πανιώνιος θα έχει ένα έξτρα κίνητρο, παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ, άρα δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα τον επηρεάσει, αλλά τους δικούς μας παίκτες σίγουρα θα τους επηρεάσει αφού ο κόσμος πάντα βοηθάει. Οι Έλληνες ίσως είναι συνηθισμένοι, αλλά στους ξένους θα φανεί κάπως περίεργο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα