Πογιέτ: «Η Premier League το μέρος που όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται»

 

 

Χαρούμενος με την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ και να προπονήσει τη μεγάλη ελληνική ομάδα δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ένωσης, Γκουστάβο Πογιέτ.

Στη συνέντευξή του, βέβαια, δεν παρέλειψε να επισημάνει πόσο πολύ εκτιμά το αγγλικό πρωτάθλημα και με έναν… πονηρό τρόπο, άφησε να εννοηθεί πως στόχος του είναι κάποια στιγμή να επιστρέψει εκεί, διότι είναι το μέρος που όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται.

Για την ΑΕΚ και την Ελλάδα υπογράμμισε: «Ο σύλλογος της ΑΕΚ είναι ένας από τους σπουδαιότερους, ο οποίος λόγω των οικονομικών προβλημάτων, βρέθηκε δυο κατηγορίες κάτω. Τώρα πλέον είναι σε μια διαδικασία που μέρα με την μέρα προσπαθεί να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια και να επιστρέψει και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρα να έρθω εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα με την Αγγλία δεν έχουν καμία σχέση και θα χρειαστεί μια ολόκληρη μέρα για να συζητάμε για τις διαφορές. Αυτό που θα πω είναι πως ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός, καθώς είναι συνεχώς ηλιόλουστα και ως εκ τούτου ο τρόπος ζωής είναι εντελώς αντίθετος με την Αγγλία, για προφανείς λόγους»

Όσον αφορά κάποια σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει άμεσα στην Αγγλία, πριν καν λήξει η σεζόν στην Ελλάδα, ανέφερε: «Η νοοτροπία μου είναι να μην σχολιάζω τα υποτιθέμενα που μπορούν να συμβούν. Σιχαίνομαι να λέω αν. Μ’ αρέσει να μιλάω όταν κάτι συμβαίνει. Τίποτε απ’ ότι ελέχθη, δεν βγήκε από μένα. Τίποτα! Η Premier League αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λίγκα στον κόσμο, ή για το εξηγήσω καλύτερα, είναι το μέρος που όλοι θέλουν να βρίσκονται. Αλλά αυτή η πραγματικότητα δεν σημαίνει πως τα σενάρια βγήκαν από μένα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα