Πογκμπά(νγκ)… για τη «γηραιά κυρία»!

Την αποθέωση από τον ιταλικό Τύπο γνώριζε ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος κατονομάστηκε ως ο «άγιος» της «γηραιάς κυρίας» στην κρίσιμη αναμέτρηση για το Champions League με τον Ολυμπιακό, στην οποία η Γιουβέντους επικράτησε με σκορ 3-2.

Ο διεθνής Γάλλος χαφ ανέλαβε ηγετικό ρόλο για την ομάδα του και συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανατροπή του σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και το νικητήριο τέρμα για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια του ιταλικού Τύπου:
«Εκπληκτική ανατροπή από την Γιουβέντους μέσα σε ένα λεπτό, γλιτώνοντας τον ελληνικό εφιάλτη», αναφέρει η Tuttosport.

Θετικότατα σχόλια για τον Πογκμπά και από την Corriere della Sera, η οποία γράφει στο πρωτοσέλιδό της: «Ο Πογκμπά κράτησε τη Γιουβέντους στην Ευρώπη».

Η Gazzetta dello Sport εμπνεύστηκε τον τίτλο της ημέρας, αναφέροντας: «Πογκμπάνγκ, η Γιουβέντους γιόρτασε, αλλά εξακολουθεί να φοβάται για την πρόκριση».

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι εκθείασαν τον Ολυμπιακό για την παρουσία του και την προσπάθεια που κατέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θετικά ήταν τα σχόλια και για τον Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος παρέταξε την ομάδα του πολύ έξυπνα και με στόχο τη νίκη, δίχως να κλειστεί στα καρέ του και να παίξει αντιποδόσφαιρο.gazzetta

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα