Ποζάρει ολόγυμνη και παραπονιέται για το “γιγαντιαίο” στήθος της (εικόνες)

 

Αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Στα 46 της χρόνια παραμένει ο απόλυτος πόθος των αντρών και δεν διστάζει να κάνει μία άκρως αισθησιακή και καθ’όλα γυμνή φωτογράφιση. Η Σοφία Βεγκάρα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Woman’s  Health αποκαλύπτοντας ότι δεν νιώθει όμορφα με το σώμα της και πολύ περισσότερο με το μεγάλο στήθος της.

«Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Έχω κακά γόνατα και έχω λεπτό, ελαφρύ σκελετό. Μετά βίας κάνω ένα push up.Θα ήθελα να είμαι περισσότερο αθλητική αλλά όταν έχεις γεννηθεί με αυτό το ”γιγαντιαίο στήθος”, το έχω από τα 13 μου και έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν έμεινα έγκυος και γέννησα», εξομολογήθηκε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά για τις ανασφάλειές της.

«Είμαι 45. Ακόμη και αν το θέλεις, σε αυτή τη φάση της ζωής σου, δεν μπορείς να είσαι τέλεια. Δεν είναι ότι μισείς το γεγονός ότι δεν μπορείς να είσαι τέλεια ή σε αναστατώνει, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Αλλάζουμε. Το βλέπω και επάνω μου. Θέλω να φαίνομαι της ηλικίας μου, αλλά θέλω να φαίνομαι υπέροχη. Νομίζω ότι αν πάθεις εμμονή με το να φαίνεσαι νεότερη, θα τρελαθείς.  Ο κόσμος λέει ότι μοιάζω με 20χρονη. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το δέρμα μας είναι διαφορετικό!».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα