Ποια ανήλικα μέλη της οικογένειάς του παρενοχλούσε ο Μάικλ Τζάκσον: Σοκαριστικές νέες αποκαλύψεις

 

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του Μάικλ Τζάκσον που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στη βίλα του «βασιλιά της ποπ» αλλά και το κρυφό δωμάτιο όπου τελούσε τις σαδομαζοχιστικές του τελετές, δημοσίευμα της New York Post , αναφέρει ότι οι αστυνομικές αρχές ήταν πεπεισμένες ότι ο τραγουδιστής είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά δύο από τα ανίψια του καθώς και ένα ακόμη συγγενικό του πρόσωπο. Μάλιστα τα παιδιά αυτά είχαν κληθεί για κατάθεση στα πλαίσια της ανάκρισης που διενεργήθηκε το 2004, για κατηγορίες παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπιζε ο Μάικλ Τζάκσον.

 

«Είχαμε λάβει μια αξιόπιστη πληροφορία για τα ανίψια του, όμως, όπως είχε συμβεί και με άλλα πράγματα στη διάρκεια της έρευνας, οι άνθρωποι του Τζάκσον το έμαθαν. Ο Τζάκσον άρπαξε το ένα αγόρι και το πήγε στο νησί. Όταν το αγόρι επέστρεψε, ο Τζάκσον του είχε αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο αμάξι για να του κλείσει το στόμα» δήλωσε ο ντεντέκτιβ που ερευνούσε την υπόθεση.. Ο 18χρονος ανιψιός του είχε πει στην αστυνομία πως δεν πρόκειται να μιλήσει άσχημα για τον θείο του. Τέλος, ένα άλλο μέλος της οικογένειας –όπου θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του- είχε εκφράσει τον φόβο του ότι πολλά από τα 23 ανίψια του είχαν πέσει θύματα του αλλά και ο γιος του Μπλάνκετ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα