Ποια κατηγορεί την Πέμη Ζούνη για οφειλές 10.000 ευρώ (εικόνες)

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα που προκάλεσε η θεατρική παράσταση «..και Ιουλιέτα» στην Πέμη Ζούνη. Μετά και τη δημόσια απολογία της ηθοποιού για το πώς έπεσε θύμα κακοθελητών που την έπεισαν με πλαστές φωτογραφίες ότι θα τη σκηνοθετήσει ο διάσημος Άνγκ Λι, τα φώτα της δημοσιότητας βλέπουν τα όσα την κατηγορεί η Λουκία.

Η γνωστή σχεδιάστρια, όπως διαβάζουμε στο mononews.gr εξομολογείται ότι η ηθοποιός και η εταιρείας παραγωγής της, της χρωστάνε το ποσό των 10.000 ευρώ για τα θεατρικά κουστούμια της παράστασης που επιμελήθηκε. Η σχεδιάστρια είχε συμφωνήσει τα εν λόγω χρήματα, που δεν έφτασαν ποτέ όμως στα χέρια της.

Η εταιρεία παραγωγής της οποίας μέτοχοι είναι η ηθοποιός, ο πρώην σύζυγός της και μία φίλη της, υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει τα χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό της σχεδιάστριας, όμως επειδή η ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων από μία τράπεζα σε άλλη απαιτεί δύο μέρες και το σύστημα δίνει μία ευκαιρία να πιστωθούν τα χρήματα αν ο λογαριασμός είναι κενός. Ωστόσο, παρόλο που η διαδικασία ξεκίνησε, δεν ολοκληρώθηκε γιατί η εταιρεία παραγωγής δεν είχε πιστωτικό υπόλοιπο ύψους 10.000 ευρώ και δεν κατέθεσε τα χρήματα.

Αποτέλεσμα είναι ότι ενώ υπάρχει η ηλεκτρονική επιβεβαίωση ότι έγινε η μεταφορά των χρημάτων, εν τούτοις επειδή ο λογαριασμός της εταιρείας παραγωγής είχε μηδενικό υπόλοιπο δεν πιστώθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της σχεδιάστριας Λουκίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα