Ποια σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια θα βλέπαμε στο Survivor αλλά….

Δίνοντας μίας εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στη Σοφία Μπεκιάρη και στο μουσικό portal tralala.gr η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα μουσικά talents show αλλά και στο Survivor, που ναι μεν το παρακολουθεί φανατικά, αλλά την τελευταία στιγμή αρνήθηκε να συμμετάσχει. Δείτε τι αποκαλύπτει η Αμαρυλλίς.

 

Τα talent shows στην ελληνική τηλεόραση φέτος είναι πάρα πολλά. Μιας και μου τα ανέφερες, πιστεύεις ότι η μουσική βιομηχανία στη χώρα μας μπορεί να απορροφήσει τόσους πολλούς νέους καλλιτέχνες;

Μέσα από τα τόσα talent shows και από τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά, προχωράει ένας – δυο και αυτό ακόμα παίζεται. Εγώ θυμάμαι ότι μία πολύ αξιοπρεπής και δυνατή καριέρα που έγινε μέσα από ένα talent show τελευταία φορά ήταν αυτή του Νίκου Οικονομόπουλου. Μετά από εκείνον, δεν θυμάμαι να έχει κάνει κάποιος τόσο δυνατή πορεία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είτε επιλέξεις αυτό το δρόμο, είτε οποιονδήποτε άλλο δρόμο… ο χώρος της μουσικής δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

 

Ένα reality είναι και το Survivor που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης και έχει εξελιχθεί σε κοινωνικό φαινόμενο πια. Το παρακολουθείς; Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό;

Το παρακολουθώ από το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή ο λόγος ήταν το ότι είχα φίλους εκεί, όπως ο Bo για παράδειγμα. Το να το παρακολουθείς απ’ το να το παρακολουθείς φανατικά έχει μια διαφορά, παρόλο που η συχνότητα μπορεί να είναι ίδια. Μ’ αρέσουν πολύ τα αγωνίσματα, αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που εμένα προσωπικά μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Τώρα όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «κοινωνικό φαινόμενο», δεν ξέρω αν είναι ακόμα η ώρα να το αναλύσουμε αυτό. Ο φανατισμός σχετικά με το Survivor είναι κάτι που έχει βγει στην επιφάνεια… είναι ένας θυμός, ένα μίσος που για μένα προσωπικά δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα αλλά ενδόμυχα με τη γενικότερη κοινωνική κατάσταση της χώρας μας. Νομίζω ότι εκφράζεται με λάθος τρόπο και δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, είναι μία σπασμωδική κίνηση.

Εσύ θα συμμετείχες στο Survivor;

Μου είχε γίνει έμμεσα μια πρόταση αλλά είχαμε κλείσει τότε ήδη τις εμφανίσεις μας. Δεν το είχα σκεφτεί, να σου πω την αλήθεια, πολύ θετικά. Είμαι αθλητική σαν άνθρωπος αλλά νομίζω ότι θα αποπροσανατολιζόμουν από αυτό που θέλω να κάνω τώρα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ δημιουργική φάση, όσον αφορά τα τραγούδια, το δίσκο που θέλω να ετοιμάσω αλλά και τις εμφανίσεις μου.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα