Ποια φωτογραφήθηκε ως άλλη Σερ (εικόνες)

 

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως η Cher είναι ένα από τα μεγαλύτερα της style icons. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 36χρονη reality star φωτογραφήθηκε σαν το είδωλό της για το τεύχος Σεπτεμβρίου του αραβικού Harper’s Bazaar.

«Πάντα θαύμαζα τις γυναίκες της Αρμενίας», είπε η τηλεπερσόνα και πρόσθεσε: «Έχω οικογενειακές ρίζες παρόμοιες με εκείνη. Η Cher είχε πάντοτε το καλύτερο στυλ, έχω εμμονή με εκείνη. Σκέψου μόνο ότι φορούσε εκείνα τα διάφανα φορέματα στα 70’s και τι θα σκεφτόταν ο κόσμος για εκείνη εκείνες τις εποχές».

Όσον αφορά τις επιλογές της η Kim Kardashian δηλώνει πως δε μετανιώνει για τίποτα. «Στο τέλος της ημέρας πρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Αν οι σέξι φωτογραφήσεις μου δίνουν περισσότεροι αυτοπεποίθηση, τότε είμαι εντάξει με αυτό. Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για κάποιους ανθρώπους, υπάρχουν ώρες και μέρη γι ’αυτά. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δείχνω στα παιδιά μου και μερικά πράγματα που δεν πρόκειται να τους δείξω. Αλλά γενικά είμαι εντάξει με αυτό», είπε η ίδια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα