Ποια όμορφη Ελληνίδα ευρωβουλευτίνα κινήθηκε νομικά κατά «αρρωστημένου» θαυμαστή της

Είναι μία όμορφη και επιτυχημένη γυναίκα με πολλούς ψηφοφόρους αλλά και φανατικούς θαυμαστές.

Ένας από αυτούς όμως υπερέβη τα όρια, καταπάτησε την ιδιωτικότητά της, και για αυτό και άμεσα πήρε τα μέτρα της, όπως εξομολογήθηκε στα «Παραπολιτικά», η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύα Καϊλή.

Έχεις πολλούς θαυμαστές. Κάποια περίοδο είχες και έναν μανιακό και έκανες ασφαλιστικά μέτρα. Τι είχε συμβεί;

«Έχω και άλλους, η αλήθεια είναι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι (δεν αφορά μόνο εμένα αλλά και άλλες κοπέλες που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας) που μπορεί να τους προκαλείς ένα ενδιαφέρον, να νομίζουν ότι σε γνωρίζουν καλά ή αισθάνονται ότι είσαι άνθρωπός τους, φίλη τους ή μπορεί να έχουν ακόμη και μέλλον μαζί σου. Δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία τους. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προσπαθούσα να είμαι αδιάφορη και να κρατάω μια απόσταση. Μετά αισθάνθηκα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να αρχίσει να ξεφεύγει και θα έπρεπε να κάνω κάτι εγκαίρως».

Τι σε έκανε να τρομοκρατηθείς; Φοβήθηκες για τη ζωή σου; 

«Μερικοί άνθρωποι εμφανίζονται παντού μπροστά μου και προσπαθούν να με πλησιάσουν. Πηγαίνουν στο σπίτι μου έξω από την πόρτα μου. Δεν ξέρεις αυτό πότε μπορεί να πάψει να είναι απλώς ενοχλητικό και να γίνει επικίνδυνο. Κάποια στιγμή πήρα κάποια μηνύματα τα οποία ήταν περίεργα. Δεν το ανέλυσα πολύ, κατάλαβα ότι έφτασε ένα σημείο που έπρεπε να κινηθώ για να μη χρειαστεί να ανησυχώ περισσότερο εγώ και η οικογένειά μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα