Ποιες επώνυμες έγιναν μοντέλα της Kathy Heyndels στο A.X.D.W (εικόνες)

Με ένα μοναδικό fashion show ο οίκος μόδας “Kathy Heyndels” σε συνεργασία με την σειρά ανδρικών ρούχων “Giannetos Hand Made”, πραγματοποίησαν από κοινού ένα λαμπερό fashion show εμπνευσμένο απο τις νέες τάσεις για το φθινόπωρο – χειμώνα του 2018, στα πλαίσια της Eλληνικής εβδομάδας μόδας ‘’Athens Xclusive Designers Week’’ στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην πασαρέλα περπάτησαν ως guest η Josephine Wendel, η Ζέτα Δούκα και ο Κώστας Μαρτάκης.

 

Τα υποδήματα του show ήταν ειδικά σχεδιασμένα για την βραδιά απο την “Kokos Shoe design” και θα διατίθενται απο το ατελιέ του οίκου “Kathy Heyndels” στην οδό Αθηναΐδος.

Στο show έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd αλλά και προσωπικότητες απο τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο θαυμάζοντας τις δημιουργίες απο τα 50 και πλέον Top Models που συμμετείχαν.

Η “Kathy Heyndels” αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει ταυτόχρονα και τις δύο υπέροχες πλευρές που κρύβει, την chic και την sexy!

Απροσδόκητοι συνδυασμοί μοτίβων και υλικών, συνθέσεις από φόλκ αναφορές και διακόσμηση σε συνδυασμό με την σκληρότητα – φινέτσα ντελικάτων και λαμπερών υφασμάτων. Όλα αυτά μαζί καλούνται να συγχρονιστούν προκειμένου να αναδειχτούν οι πλευρές της κάθε γυναίκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα