Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον σύζυγο της Βίκυς Καγιά

 

Ένα δυσάρεστο γεγονός έμελλε να βιώσει η οικογένεια της εγκυμονούσας στον 7ο  μήνα Βίκυς Καγιά, αφού η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης για τον σύζυγό της. Όντας στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του και μητέρα δύο παιδιών του, Ευαγγελία Μπάρλα, που είχε κινηθεί νομικά εναντίον του για απειλή σε βάρος της, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας επέβαλε στον Ηλία Κρασσά, ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο εδώλιο έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει η πρώην γυναίκα του, η οποία τον κατηγόρησε πως τον Ιανουάριο του 2011, της επιτέθηκε χτυπώντας την και εξυβρίζοντάς την.

Η Ευαγγελία Μπάρλα είχε πει στο δικαστήριο: «Είχαμε χωρίσει και συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στην παραλιακή για να μιλήσουμε για τα παιδιά. Ξαφνικά, δεν θυμάμαι την αφορμή, άρχισε να με σπρώχνει και να με βρίζει ως συνήθως. Μου έλεγε, “κ@ργ@@λ@, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Θα σε εξοντώσω”. Εγώ τότε προσπάθησα να φύγω αλλά εκείνος με κυνήγησε, με έριξε κάτω και με κλώτσαγε, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Ο κ. Κρασσάς έχει κάνει οικογένεια τώρα αλλά συνεχίζει να με απειλεί…».

Η πρώην σύζυγος του Κρασσά πρόσθεσε ακόμη, ότι θα απέσυρε τις αγωγές και τις μηνύσεις, αν είχε κάποια διαβεβαίωση από τον ίδιο ότι θα σταματήσει να την απειλεί.

Οι δικαστές έκαναν εν μέρει δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως και έκριναν τον κατηγορούμενο αθώο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για απειλή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα