Ποινή φυλάκισης 5 χρόνων στη Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ dvd

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Το μοντέλο τελικά δεν κατάφερε να πείσει κανέναν ότι το ροζ dvd της που κυκλοφόρησε από την εταιρία Sirina ήταν προϊόν υποκλοπής προσωπικών της στιγμών, στην προσπάθειά της να αποκρύψει χρήματα από το ΣΔΟΕ, όπως απεφάνθη από τους δικαστές.

Κρίνοντάς τη καθόλα ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωσε σε δημόσια αρχή επί σκοπού φοροδιαφυγής… Η δικαστική περιπέτεια ξεκίνησε στα τέλη του 2010, λίγο μετά την κυκλοφορία της ερωτικής ταινίας, που αρχικά  είχε πλασαριστεί ως sex tape που κλάπηκε και διέρρευσε εν άγνοια των πρωταγωνιστών του, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να δηλώνει συντετριμμένη για αυτό που της συνέβη. Οι δηλώσεις αυτές τότε, κίνησαν το ενδιαφέρον του ΣΔΟΕ, που κάλεσε σε έλεγχο τόσο την ίδια όσο  και την εταιρία παραγωγής Sirina. Αν και το μοντέλο τότε είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή της πώς δεν είχε κάνει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρία παραγωγής και δεν είχε εισπράξει αμοιβή, ο Δημήτρης Σειρηνάκης προσκόμισε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει εκείνη για το dvd έναντι αμοιβής 150.000 ευρώ.

Στο δικαστήριο οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Τζούλια είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία Sirina αθωώθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, καθώς φάνηκε πως ήταν σε όλα νόμιμη στην συνεργασία με τον μοντέλο…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα